LOES A. VAN KOOTEN-HENDRIKS

MEDIATOR

+31 (0)20 – 8200169

SPECIALISMEN
Loes is MfN-registermediator en houdt zich bezig met arbeidsrechtelijke en zakelijke conflicten. Hierbij maakt zij gebruik van de kennis en ervaring die zij sinds 2002 heeft opgedaan als advocaat, een periode waarin zij veel partijen heeft bijgestaan in zakelijke conflicten. Hierdoor is zij goed op de hoogte van de zakelijke en commerciële belangen die in een conflict een rol spelen.

OPLEIDING EN WERKERVARING
Loes studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Zij heeft daarnaast gestudeerd aan de Washington University (Verenigde Staten) en de Nottingham University (Engeland). Sinds 2002 werkt Loes in de advocatuur en in 2010 was zij een van de oprichters van HJ Advocaten.

In 2015 rondde Loes de postdoctorale beroepsopleiding tot legal mediator (de ADR-opleiding) af. Sinds begin 2016 is Loes MfN-registermediator. Zij is lid van het ADR-kennisnetwerk voor mediators, de Mediators federatie Nederland (MfN) en de Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten (NVVMA). U kunt Loes ook inschakelen voor mediations in het Engels